PureDemic - Om Os

PureDemic er et danskudviklet produkt udviklet for at gøre det nemmere og mere enkelt at afspritte sine hænder især når man er på farten. 
Kompakt ènhåndsbetjent mobil spritdispenser der er genopfyldelig til fordel for både miljøet og pengepungen.

MISSION

Less virus in the world  - one hand desinfection at a time...

Produktblad

Produktblad i PDF

Ideen bag PureDemic

Kompakt énhåndsbetjent spritdispenser til personligt brug som er fyldt med Danskproduceret HåndspritGel på 85% som anbefalet af Statens Serum Institut.

Ideen er opstået som et funktionelt og billigt alternativ til de personer som især er meget ude og besøge andre mennesker i deres private hjem som f.eks hjemmeplejere og postbude. Plejehjem og håndværkere er andre målgrupper som har brug for et produkt der er énhåndsbetjent så de nemt og hurtigt kan spritte af. 

Visionen er at få formidsket antallet af virusinfektioner i hele verden samt forøge hyggigheden og tilgængeligheden for nem personlig hånddesinfektion. 

Vi holder til i Albertslund og er primært leverandør til grossister og distributører og har defor ikke en fysisk butik hvor private kan handle.

Vi har dog en lang række af distributører og grossiter hvor igennem man kan købe PureDemic. Produktet er udviklet i 2020 og er kommet i handlen i flere butikker i februar 2021.

Firmaet PureDemic ApS er oprindeligt oprettet i 2003 og har været leverandør til det danske hospitalsvæsen og flere større danske virksomheder inde for værnemidler og håndsprit.

PureDemic monteres let i bæltet,lommen eller buksekanten. PureDemic er altid tilgængelig,når behovet opstår og sikrer hurtig og sikker hånddesinfektion med et enkelt tryk

PureDemic er en personlig og transportabel énhåndsbetjent spritdispenser, hvis funktionalitet og design sikrer at den altid er umiddelbar tilgængelig

God håndhygiejne er afgørende i bekæmpelse af infektionssygdomme, som fx ved Covid-19 pandemien.